Vertrouwd Verzekerd

Al vanaf € 29,- per maand

Dekking

Je wilt je minikraan goed verzekeren. Maar wat is goed, en waarvoor ben je dan precies verzekerd?

Je kunt er bij ons voor kiezen je minikraan alleen WA te verzekeren maar het is ook mogelijk om voor een volledig casco dekking te kiezen.  Met onze uitgebreide casco dekking hoef je je in geval van schade nooit zorgen te maken.

Daarnaast kun je nog kiezen voor de aanvullende WEGAM dekking.

Wettelijke Aansprakelijkheid

De Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering (WA) is een verplichte verzekering voor zelfrijdende voertuigen (en dus ook voor minikranen). Deze verzekering vergoedt de schade die je met je kraan aan een ander veroorzaakt. Dit kan een schade zijn aan een ander voertuig, maar ook schade aan personen wanneer ze door de je kraan letsel oplopen. Hiervoor dien je dus verplicht verzekerd te zijn.

Casco

De casco dekking is geen verplichte verzekering, maar raden wij wel aan. De casco dekking vergoed onder andere eigen schades.  Daarbij heeft “De Minikraanverzekering” een zéér uitgebreide dekking. Zo heeft onze casco dekking een unieke 5 jaar nieuwwaarderegeling en een eigengebrek dekking van maar liefst 7 jaar. En dekt de verzekering o.a:

√ Eigen schades bij een aanrijding (zelf veroorzaakt)
√ Stormschade
√ Diefstal/inbraak
√ Brandschade
√ Ruitschade
√ Waterschade
√ Explosie
√ Vandalisme
√ Aanrijding met dieren
√ Vergoeding voor kosten van vervangend vervoer

Je minikraan is met onze casco dekking altijd goed verzekerd. En omdat wij collectieve afspraken hebben waar veel ondernemers van profiteren is de premie zeer aantrekkelijk. Lees hier alle voordelen van “De Minikraanverzekering”.

WEGAM

De afkorting WEGAM staat voor Werkgeversaansprakelijkheid Motorrijtuigen. Met de WEGAM bent u als werkgever verzekerd tegen schade die uw werknemers tijdens hun werk oplopen bij een verkeersongeval. Als een werknemer schade heeft of letsel oploopt tijdens een zakelijk rit kunt u als werkgeven aansprakelijk zijn. De WEGAM verzekering dekt dit risico.

Heb je vragen over de diverse dekkingen of wil je overleggen wat de beste dekking is voor jou minikra(a)n(en), neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
De premie berekenen is super simpel en toen ik zag hoeveel ik kon besparen heb ik mijn minikraan direct verzekerd